Els vianants podran circular lliurement pels carrers del centre de l’Eliana des d’aquest dissabte

Post també disponible en: Castellano

Els vianants recuperaran l’espai públic a partir d’aquest dissabte 23 als carrers Puríssima, General Pastor i Major després de la finalització dels treballs de condicionament que ha realitzat l’Ajuntament de l’Eliana amb l’objectiu de pacificar el trànsit i fer més segur l’entorn urbà.

D’aquesta forma els vehicles motoritzats podran circular tots els dies pel carril únic dels trams on s’ha actuat, excepte els divendres i dissabtes a la vesprada de 20.15 a 01.00 hores i els diumenges de 17.00 a 01.00 hores, que estarà restringida excepte per als residents.

El consistori està obert a rebre suggeriments o propostes de millora de veïns, veïnes i comerciants, ja siga per telèfon a través del 96 275 80 30 (ext. 331 a 333) o per correu electrònic en mediambient@leliana.es.

L’alcalde, Salva Torrent, ha recordat que aquesta iniciativa busca conferir el protagonisme a les persones, convidant als vehicles a estacionar a tot just dos minuts a peu en algun dels quasi 1.000 aparcaments públics i gratuïts com ara el de l’Av. Corts Valencianes o el recentment finalitzat de les Neus. “D’aquesta manera garantirem un centre més amable, major distància per a caminar per les voreres i major espai també a les terrasses dels bars i restaurants de la zona, seguint l’estela de les grans ciutats europees”, ha explicat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*