Els vots del Partit Popular i X Bunyol donen l’alcaldia de la localitat a Virginia Sanz (PP)

Post també disponible en: Castellano

La popular Virginia Sanz és ja la nova alcaldessa de Bunyol després de rebre el suport dels cinc edils del Partit Popular així com els dos de l’agrupació d’electors X Bunyol durant la presa de possessió desenvolupada aquest dissabte al matí en la localitat.

En un acte desenvolupat en la sala d’actes de la casa consistorial, el Partit Popular bunyolense ha fet història en aconseguir, per primera vegada, l’alcaldia; una circumstància que no havia ocorregut en tot el període democràtic actual sorgit de la Transició. L’oposició al govern conjunt de PP i X Bunyol la conformaran a més els dos partits que tradicionalment s’han simultanejat en l’alcaldia: PSPV-PSOE i EUPV-Unides Podem, a més de IAB, amb dos representants en el plenari cadascuna d’aquestes forces polítiques.

Durant la seua intervenció ja com a nova alcaldessa, Virginia Sanz va agrair a tots els assistents “el que hagen vingut a presenciar el canvi, ja que hui comença una nova etapa en el nostre municipi”; i va assegurar que vol ser “l’alcaldessa de tots, els que m’heu votat i els que no. Mentre estiga al capdavant d’aquest Ajuntament, mai la meua porta estarà tancada a ningú per motius ideològics”, va subratllar.

“No vinc a destruir res, Bunyol és el que és gràcies a encerts i fallades. Jo vinc amb el meu equip a aportar, a millorar, a escoltar, a treballar tots junts. A fer un Bunyol millor, inclusiu, obert, respectant la tradició i mirant al present i al futur. Tenim reptes, el veïnatge va triar el canvi perquè té la sensació que hi ha coses que es poden fer millor o a les quals se’ls hauria d’haver donat un major impuls; i assumim aqueix repte amb la responsabilitat però sense vertigen. No venim fer llenya de l’arbre caigut, no és el meu estil perquè soc una persona molt respectuosa i així vull representar-vos, però sí que venim a fer canvis i a millorar les coses”, tal com va deixar patent Virginia Sanz durant el seu discurs.

La nova alcaldessa també va voler agrair “a l’agrupació X Bunyol, i especialment a Sergio i a Lucía, el seu suport. Treballarem junts, amb lleialtat, som dos grups polítics diferents, però el govern va ser un. Treballarem units, perquè Bunyol i els seus reptes també són únics”, tal com va subratllar.

Virginia Sanz també va voler recordar “que venen temps en els quals el Partit Popular governarà la Comunitat Valenciana. I vull prendre el compromís que Bunyol va estar sempre per damunt dels interessos del meu partit. Serem exigents amb el govern de la Generalitat i, si es donara el cas, amb el Govern d’Espanya. Usarem aqueixa proximitat amb aqueixos governs i el fet que siguem del mateix partit per a ser més exigents”.

“L’Ajuntament no el pot fer tot, de fet no l’ha de fer tot —va continuar la nova alcaldessa en el seu discurs—. L’Ajuntament el que ha de fer és facilitar: facilitar al comerç, a les empreses, a les associacions, hem de tindre ordenances clares, simples i comprensibles; tributs justos i fàcils d’aplicar que atraguen talent i que permeten a aqueixa joventut fer una vida a Bunyol i mirar al futur des de Bunyol”.

La nova alcaldessa tampoc es va oblidar de la cultura: “Volem ser un poble protagonista de la vida cultural valenciana. Bunyol necessita un canvi de rumb; un punt i final a una fase obsoleta i amb els vostres vots, per fi, hem aconseguit arribar fins ací”, va sentenciar Virginia Sanz, que va finalitzar les seues paraules recordant que són “gent treballadora, preparada i amb moltes ganes de lluitar per Bunyol. Som gent del poble i venim per al poble; i aquest és el nostre únic objectiu: Bunyol. Així que, en nom del govern, us demane confiança perquè comencem una nova etapa i molts projectes nous i il·lusionants. Gràcies i treballar”. tucomarca.com.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*