Enrique Peinado (PP): “Els xestanos reclamen en les urnes el canvi de govern”

Post també disponible en: Castellano

“El PP obté el suport de quasi el 45% de tots els votants sent amb diferència el partit més votat i es queda a escassos vots de la majoria absoluta. Els ciutadans han castigat durament formacions com el PSOE que perdent la credibilitat i confiança dels xestanos sembla aferrar-se a la vara de mà”, tal com han manifestat des del PP local.

“Els resultats de les eleccions del passat 28 de maig a Xest han donat com a clar guanyador al Partit Popular amb una àmplia diferència de vots respecte a les altres forces polítiques i a molt escassos vots de la majoria absoluta”, com ha subratllat Enrique Peinado, candidat a l’alcaldia pel PP, qui ha afegit que estan “molt satisfets amb el treball realitzat i molt agraïts a tots els xestanos pel seu massiu suport. Sense cap dubte som els clars vencedors d’aquestes eleccions”.

“Ha sigut la Junta Electoral qui, a petició del grup popular, ha resolt les incidències detectades el dia de les eleccions entorn de diverses actes, així com per algun vot per correu. Els populars es troben ara encara més tranquils pel que consideren un recompte molt més net”, tal com han afegit.

“L’informe oficial emés aquests dies per la JEC, no sols ratifica la clara victòria en les urnes d’aquesta formació política amb 1.988 vots, sinó que constata la gran diferència amb les segona formació més votada (PSOE) amb 1.465 i encara més amb la tercera (IU) que ha aconseguit 720 vots”.

“Malgrat això, el futur del govern local es troba aquests dies en l’aire perquè cap formació pot governar en solitari, i seran necessaris pactes i acords per a fer-se amb el consistori”, han afegit des del Partit Popular; i han llançat el seu desig de “enteniment per a trobar vincles d’unió en els seus programes que garantisquen el creixement sostenible a tots els nivells de Xest”.

“Abans de res respectem la democràcia i l’actual sistema electoral”, subratlla Enrique Peinado, qui ha insistit que “la fi d’unes eleccions és escoltar el poble i no governar a esquena d’ell, confiem en el sentit comú dels nostres companys polítics perquè no tanquen l’orella aferrant-se a una vara de comandament”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*