Fernando Arenas serà el candidat a l’alcaldia d’Utiel pel PSPV-PSOE i prendrà el testimoni de Fernando Benlliure

Post també disponible en: Castellano

Diumenge passat, 15 de gener, es donaven cita en assemblea l’agrupació socialista d’Utiel, amb l’únic punt del dia de ratificar la proposta de l’executiva local per a l’alcaldia. El candidat presentat per aquesta va ser Fernando Arenas Mateos-Aparicio.

L’assemblea va aprovaŕ per unanimitat la candidatura de l’actual tinent d’alcalde de Benestar Social i Integració del municipi utielano. Fernando Arenas, fa un pas al capdavant per a encapçalar la llista socialista en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig de 2023.

Arenas, qui també és el Secretari General del PSPV- PSOE de la Plana Utiel- Requena, va destacar: “que afrontava aquesta nova etapa com un somni, però també com un repte, liderant un projecte de municipi per a les persones, modern i adaptat als temps que vivim.”

El jove candidat de 28 anys, amb una llarga trajectòria dins del Partit Socialista, passava a formar part de l’equip de govern en les passades eleccions de maig de 2019 assumint les delegacions de Benestar Social i Integració, Turisme, Joventut i Infància.

Fernando Arenas prendrà testimoni de Fernando Benlliure, actual Alcalde i Secretari General del Partit Socialista a Utiel, qui li ha mostrat tot el seu suport en aquesta nova marxa. Benlliure aprofitava l’ocasió per a traslladar el seu “agraïment a tota l’agrupació que li ha donat suport durant aquests 8 anys al capdavant del municipi.”

El candidat a l’alcaldia concloïa l’assemblea manifestant que: “acceptava aquest nou desafiament amb força, il·lusió, ganes i entusiasme per a continuar treballant per i per a Utiel i els seus veïns, per a tots i totes.”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*