Fotogaleria: El cicle ‘Con “seguridad” conciertos’ emprén la seua recta final en l’auditori de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Aquest cap de setmana han continuat els ‘Amb “seguretat” concerts’, divendres a la nit, l’Auditori va acollir el concert de L’Artística amb direcció de Mario Ortuño.

Dins d’aquest cicle, organitzat per l’Ajuntament de Bunyol, La SM L’Artística de Bunyol va oferir el concert “Danses simfòniques”
Sota la batuta de Mario Ortuño Gelardo, el concert va arrencar amb “Serenata en Mib M per vents” de Richard Strauss amb 13 músics a l’escenari. Després d’un canvi d’escenari, “La creació de l’món” de Darius Milhaud va enlluernar el públic assistent, tancant el concert “Danses simfòniques” de Sergei Rachmaninoff.

La nit de dissabte, també a l’auditori, va actuar l’ensemble de saxos, metalls i percussió de L’Harmònica amb direcció de José Tello, va interpretar Dimensions, Fire in the Blood, Castella, Goyescas i El Pájaro de Fuego (extractes). Una magnífica actuació d’aquesta formació que va acabar amb l’Himne a Bunyol, recitat per Juan Fuentes Mur.

Diumenge a la vesprada, al Teatre Montecarlo es va realitzar l’únic espectacle d’aquesta sèrie de concerts que no era gratuït.
“Cantant Malves” de la companyia Octàmbuli, la peculiaritat seves veus com a únic instrument.
En Cantant Malves, amb el món als seus peus, el grup vocal Octàmbuli acaba emborratxat del seu propi èxit. Tot sembla haver arribat a la seua fi, fins que una solució se’ls presenta des del més profund de la llunyana Índia. I el camí és aconseguir la redempció musical ressuscitant les més importants llegendes de la història de la música i de la veu. Tot amb la finalitat d’aconseguir l’octet vocal perfecte. O gairebé.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*