Fotogalería: Lara Carrascosa Agustina ja és la Fallera Major de la comissió Reis Catòlics de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

El teatre Montecarlo de Bunyol ha acollit aquest dissabte l’acte de presentació de la Fallera Major de la comissió Reis Catòlics i Adjacents per a l’exercici 2024, Lara Carrascosa, que va ser rebuda per la fallera sortint, Candela Padilla, i la presidenta de la comissió, María Eugenia González.

La presentació va donar principi amb la recepció de les integrants de la Cort d’Honor que a poc a poc van anar omplint l’escenari del Montecarlo. Després de mostrar un escenari replet de falleres i fallers va arribar el torn d’imposar  la banda a Laraque molt il·lusionada es va dirigir a l’escenari, acompanyada pel seu pare, on va ser rebuda amb nombroses mostres d’afecte per la presidenta de la comissió, María Eugenia, i Candela qui li va imposar la banda com a Fallera Major 2024 i es va acomiadar amb un emotiu discurs. 

L’acte faller va tindre com a mantenidor a l’escriptor Màxim Huerta, molt amic de la família. L’aplaudiment del públic a la comissió Reis Catòlics i a la seua Fallera Major és la major mostra d’afecte i reconeixement als qui gaudiran d’unes festes plenes i carregades d’il·lusió.

La cita va ser seguida en primera persona per l’alcaldessa, Virginia Sanz, junt Indelecio Zanón, president de la Junta Local; el regidor de Festes, Sergio Galarza; i la Reina de les Festes, Celeste Agustina; les representants de les societats musicals, de les falles de Bunyol i de les comissions falleres amigues.

Fotos: José L. Montón

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*