Fotogaleria: Multitudinària despedida de José Vicente Martínez Muedra, rector de Bunyol i Setaigües

José Vicente Martínez Muedra va agrair de cor a tots esta emotiva despedida.
José Vicente Martínez Muedra va agrair de cor a tots esta emotiva despedida.

Post també disponible en: Castellano

José Vicente Martínez Muedra agradeció de corazón a todos esta emotiva despedida.
José Vicente Martínez Muedra va agrair de cor a tots esta emotiva despedida.

L’emocionada despedida del rector José Vicente Martínez Muedra, que ha exercit en les dos parròquies de Bunyol i en la de Setaigües durant cinc anys, s’ha celebrat en la Posada Venda Pilar este diumenge 23 de setembre.

Des del matí de diumenge passat, on José Vicente Martínez va oficiar la seua última missa a Buñol, en la xicoteta església de Sant Rafael, que a ell tant li agrada, amb motiu del les festes d’este conegut barri bunyoler han sigut moltes persones les que han volgut mostrar-li el seu afecte en este dia de la seua despedida de les parròquies de Buñol i Setaigües amb una multitudinària berenar organitzada per les dos parròquies de Buñol en la Posada Venta Pilar.

En ella s’han aglutinat persones creients i no creients, bunyoleres i bunyolers de tots els colors, la qual cosa ha deixat patent que José Vicente és un persona molt volguda i així se l’han fet constar des de les associacions locals com la Falla Les Vendes, que li va imposar la seua insígnia de Faller d’Honor, així com les societats musicals, el CIM «La Armónica» i la SM «La Artística», que li va fer entrega d’un va obsequiar de mans del seu president, Paco Blasco.

A títol personal també han sigut diverses les persones que ha volgut homenatjar el rector chivano, com ara Marita i Pegua (doctora jubilada i infermera del Centre de Salut de Buñol) , representació de la Parròquia de Setaigües, així com el seu alcalde, Santiago Mes. El consistori buñolense, va estar representat per la seua alcaldessa, Juncal Carrascosa, i el seu primer tinent d’alcalde, Rafa Pérez, els que van fer entrega a José Vicente de la insígnia de l’escut de Buñol i d’un llenç del castell de Buñol, obra de Patrón.

Les parròquies i les confraries, tant de la Mare de Déu dels Dolores com la de la Mare de Déu dels Desamparados, també li han fet entrega dels seus obsequis, els Mestres Campaners en la persona de Jesús Sanz. Tots els assistents han entregat a José Vicente un trosset dels seus cors que ell conservarà en el seu nou destí, Benicalap, on exercirà el sacerdoci igual d’afectuós, sociable i implicat.

 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*