Les entrades del “Mà a Mà” de Bunyol, a la venda a partir del 8 d’agost

Las entradas se podrán adquirir en la Sala Polivalente El Mercado de 19h a 21h
Las entradas se podrán adquirir en la Sala Polivalente El Mercado de 19h a 21h

Post també disponible en: Castellano

Las entradas se podrán adquirir en la Sala Polivalente El Mercado de 19h a 21h
Les entrades es podran adquirir a la Sala Polivalent El Mercat de 19h a 21h.

Les entrades per al concert “Mà a mà” de Bunyol començaran a vendre el proper dijous 8 d’agost. La resta de dies de venda anticipada seran: 9, 13 i 14 d’agost. Aquestes entrades es podran adquirir a la Sala Polivalent El Mercat els dies estipulats de 19h a 21h. Aquestes entrades numerades, tenen un preu de 12 euros si es treuen abans del concert i de 15 euros si s’adquireixen el mateix dia del concert. L’organització adverteix que una persona podrà traure un màxim de 10 entrades. Es posaran a la venda un total de 2.300 entrades.

Entrades per al públic forà

Per a les persones de fora de la localitat que vulguin gaudir del nostre concert, les societats musicals han facilitat els seus correus electrònics a través dels quals es poden reservar les localitats. Això sí, les sol·licituds s’han d’enviar a partir del 8 d’agost. Així doncs, els que vinguin de fora poden comprar les seves entrades enviant un mail a qualsevol d’aquests correus electrònics: sociedad@laartistica.org o el telèfon 96/250 02 50 o sociedad@cimlaarmonica.es o el telèfon 96/250 01 53.

Un cop els interessats contactin amb alguna de les dues societats, se’ls transmetran les instruccions precises per a adquirir les entrades.

El concert tindrà lloc el proper dia 17 d’agost a les 22: 30h a l’Auditori Municipal de Sant Lluís. En primer lloc, actuarà el Centre Instructiu Musical “La Armónica” i després la Societat Musical “L’Artística”. A més, aquest any el concert compta amb la figura de Natalia Montañés com a Presidenta d’Honor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*