Fotogaleria: Torna a Xest ELOLCAL amb un torneig FIFA per a joves

Vuelve ELOLCAL con un torneo FIFA para jóvenes.
Vuelve ELOLCAL con un torneo FIFA para jóvenes.

Post també disponible en: Castellano

Vuelve ELOLCAL con un torneo FIFA para jóvenes.
Fotogaleria: Torna a Xest ELOLCAL amb un torneig FIFA per a joves.

Divendres passat, 6 de setembre, el saló polivalent de la biblioteca municipal va acollir un torneig FIFA, organitzat dins de la programació de ELOLCAL, la iniciativa d’oci itinerant que promou la regidoria de Joventut en coordinació amb joves de Xest.

“La resposta ha estat molt bona i hi ha uns vint joves inscrits al torneig d’avui”, manifestava Raúl Mota, el regidor de Joventut. “Sembla que a poc a poc els nois i noies de 15, 16 i 17 anys es van animant a participar en els actes organitzats en ELOLCAL i des de l’àrea de Joventut continuarem oberts per escoltar les seves propostes amb l’objectiu que aquest segment de la població disposi d’una oferta d’oci a la seva mida “.

Durant la tarda, els participants van disputar partides de futbol en línia. “El torneig consisteix a anar jugant un contra un a la Play, fins que surt un guanyador”, explicava Iker Delgado, un dels participants. “Que jo sàpiga, a Xest no s’havia fet un torneig FIFA així que m’ha semblat molt bona idea i espero que es programin més esdeveniments relacionats amb els videojocs. També em sembla molt bé que l’Ajuntament s’estigui preocupant per saber què ens agrada fer als joves “.

Abans de començar el torneig, es va realitzar un sorteig d’una pilota oficial de FIFA entre totes les persones participants. “A més, el guanyador tindrà una reserva del joc FIFA 2019, amb l’opció d’escollir un altre diferent, en el cas que ja el tingui”, detallava el regidor.

Tal com va explicar Mota, les activitats de ELOLCAL continuaran quan s’aproximin les festes de Nadal, coincidint amb els dies en què els i les joves tenen més temps lliure. “Segurament programarem esdeveniments al desembre, ja que aviat comencen les festes de la Verema i el Gran Premi de Motociclisme, a més que la gent jove comença el curs i estaran més embrancats en els estudis.

 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*