Francesc Viadel i Ferran Bretó guanyen el premi literari Teodor LLorente 2021

Post també disponible en: Castellano

Els Premis Teodor Llorente celebren la quinzena edició amb guardons per valor de 5.000 euros i la publicació de les obres.

La novel·la “L’estiu dels brivalls” de Francesc Viadel, d’Algemesí, ha estat guardonada amb el premi Literari Teodor Llorente  de novel·la negra. El guardó està dotat amb 3.000 euros i suposa a més la publicació de l’obra per l’editorial Vincle i la promoció en diferents fires del llibre. Viadel és professional dels mitjans de comunicació des del 1988 en diferents mitjans autonòmics i estatals i autors de diferents obres de novel·la, poesia i assaig.

Els Premis Literaris Teodor Llorente són els primers al territori valencià que premien la categoria de novel·la negra. Suposen un important reconeixement per als seus guanyadors en estar valorats per un jurat professional que enguany ha estat format per Teresa Broseta, Sebastià Alzamora, l’editor Manolo Gil i Jeroni Muñoz, guanyador de la categoria novel·la 2020.

Per la seua part, en la modalitat de poesia el guanyador ha estat Ferran Bretó, de Benirredrà,  per l’obra “Allà on em porte el vers”. El guardó està dotat amb 2.000 euros i l’edició i promoció de l’obra. El jurat ha estat format per Josep Piera, Lluïsa Julià Capdevila, Aina Garcia, guanyadora en esta modalitat en 2020, i l’editor Manolo Gil.

Els Premis Literaris Teodor Llorente es van crear l’any 2006 i celebra enguany la quinzena edició. Des de fa tres anys es van convertir en els primers premis de novel·la negra, una modalitat amb gran tradició a València i que no comptava amb cap premi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*