Govern Interior de l’Ajuntament de Buñol informa que a partir del dilluns es reactiva el canvi mensual d’estacionament

Post també disponible en: Castellano

Maria Vallès, regidora d’aquesta àrea de l’consistori buñolense, recorda a la població que aquesta regulació afecta la mobilitat de l’trànsit, que s’havia vist suspesa amb l’aprovació de l’Estat d’Alarma

Maria Vallès, regidora de Govern Interior de l’Ajuntament de Bunyol, ha informat a la població que a partir d’aquest dilluns 1 de juny amb motiu de l’entrada en Fase 2 de la desescalada es reactiva el canvi mensual d’estacionament, que s’havia vist suspès amb l’aprovació de l’Estat d’Alarma.

Amb motiu de les mesures preses pel Govern en el R.D. 463/2020 de declaració de l’Estat d’Alarma, pel que fa a la mobilitat, es va deixar sense efecte el canvi mensual d’estacionament als nostres carrers. Així que, “amb l’entrada en la Fase 2 de la desescalada i l’augment de la mobilitat general al poble, a partir dia 1 de juny tornarà a implantar-se el canvi mensual d’estacionament en aquells carrers senyalitzades amb aquesta finalitat”, assenyala Vallès .

Per això, l’Ajuntament de Bunyol prega als conductors estar pendents el proper dia 1 de juny per a realitzar el canvi corresponent.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*