L’emissora municipal de Bunyol torna a la programació de matí i vesprada

Post també disponible en: Castellano

Manuel Sierra, regidor de Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de Buñol, ha informat de que l’emissora municipal, Ràdio Bunyol TV, torna a la programació habitual a partir de dimarts amb motiu de la Fase 2

Ràdio Bunyol TV continua millorant i prova d’això és la volta a la programació habitual des d’aquest proper dimarts 2 de juny amb motiu de la Fase 2 de la desescalada.

Així ho ha fet públic el seu regidor responsable, Manuel Sierra. Pràcticament la totalitat dels col·laboradors habituals tornen als seus micròfons i els seus programes perquè els oients puguin gaudir de l’enorme varietat musical i programàtica amb què compta des de fa anys aquesta emissora municipal.

Es podrà veure a través del seu web radiotv.buñol.es, escoltar-se en aquesta web i també en la freqüència 107.9 FM. A més a la web de la seua televisió per Internet tv.buñol.es es pot veure la ràdio en directe.

Sierra finalitza: “Tots els col·laboradors compten amb les màximes mesures de seguretat en els estudis. Han accedir amb mascaretes i guants, i tan sols 2 col·laboradors per programa podran estar dins de l’estudi de gravació, en què s’han instal·lat pantalles protectores, i cada un dels micròfons compta amb film que es canvia cada vegada que es canvia de programa i de col·laborador. A això se li afegeixen les màximes mesures d’higiene a tot l’establiment “.

La programació habitual és de 9,00 a 14,00 h pels matins i tardes de 16,00 a 21,00 h. A la nit seguiran sonant els tradicionals i variats temàtics musicals i els dissabtes també es comptarà amb programació de 9,00 a 14,00 h. El cap de setmana es garanteix, com sempre, la millor música per a tots els gustos, edats i franges horàries.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*