Godelleta inicia la tardor amb teatre

Post també disponible en: Castellano

Godelleta torna poc a poc a la vida cultural. A l’estiu ja es van realitzar alguns actes a l’aire lliure com ‘concerts a la fresca’ o un concert de tocs de campanes des del campanar de l’església parroquial de Sant Pere Apòstol, per celebrar el dia de la patrona.

Conscients de totes les mesures sanitàries anti-Covid per part de l’organització i veient la conscienciació de la població, s’han tornat a realitzar obres de teatre a la Sala d’Actes.

Aquesta passada setmana s’ha pogut gaudir de la comèdia ‘Tres sombreros de copa’ de Miguel Mihura, a càrrec de la companyia Àgora de Carcaixent amb un aforament limitat que ha tingut una estupenda acollida entre el públic.

Aquest, 25 d’octubre, es podrà gaudir de la posada en escena de ‘L’arribada dels bàrbars’ per la companyia Ariba Teatre, l’1 de novembre de ‘Sobrevivint a la adolestreinta’ i el 7 de novembre de l’obra titulada ‘Guerra ‘de Xana Teatre.

L’Ajuntament de Godelleta també està duent a terme activitats per donar a conèixer a la població el seu dret a la informació, fent difusió de la transparència i el bon govern en el qual la corporació està treballant.

Aquesta setmana a la biblioteca s’estan realitzant uns cursos per aprendre a utilitzar el telèfon mòbil per a majors de 50 anys, ja que per poder arribar a tota la informació pública ja disponible, primer s’han de tenir unes habilitats digitals bàsiques i l’Ajuntament és conscient d’aquesta necessitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*