Godelleta posa en marxa una campanya per a afavorir la inclusió social

Post també disponible en: Castellano

La iniciativa naix de Clara González, que és veïna de Godelleta i mamà de Enzo, un xiquet de 8 anys amb TEA, (Trastorn de l’Espectre Autista). 

L’Ajuntament de Godelleta ha posat en marxa una campanya municipal per a afavorir la inclusió social en la localitat. “A partir d’ara, el nostre poble és un lloc més accessible i segur. Com ja hauràs pogut comprovar, tant els edificis públics com els comerços compten amb un pictograma identificatiu a la porta”, tal com ha destacat l’alcaldessa de Godelleta, María Amparo Pardo.

“A més, els xiquets i xiquetes del CEIP Enrique Tierno Galván ens han ajudat a pintar els passos de vianants amb pictogrames per a millorar la seguretat dels vianants i en la pàgina web, ja pots consultar la Guia de Suport sobre Equipaments, Instal·lacions i Serveis Municipals en Lectura Fàcil”, ha afegit l’alcaldessa, que ha explicat que aquesta iniciativa “naix de Clara González, que és veïna de Godelleta i mamà de *Enzo (un xiquet de 8 anys amb TEA, (Trastorn de l’Espectre Autista). Després de mesos de treball, podem dir orgullosos i orgulloses que el nostre poble és un lloc millor per a Enzo i també per a totes les persones que puguen ajudar-se dels pictogrames en el seu dia a dia: persones majors, xiquets xicotets, persones estrangeres, persones amb diversitat funcional…”.

“Gràcies a tots i totes per posar de la vostra part. Ajuntament, comerços, famílies, AFA, alumnat del CEIP… Caminem junts cap a un futur millor. ‘Godelleta accessible i segura’ és un programa de Responsabilitat Social i Accessibilitat Cognitiva que ha sigut finançat gràcies a la Diputació de València”, ha finalitzat l’alcaldessa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*