Fotogalería: Godelleta obri amb el pregó a càrrec de diversos joves esportistes locals el seu intens i festiu mes d’agost

Post també disponible en: Castellano

Amb el pregó de festes dut a terme aquest dijous a la vesprada des del balcó de la casa consistorial, el municipi de Godelleta ha iniciat els seus intensos actes festius que es prolongaran durant tot aquest mes d’agost.

La realització del pregó de festes 2022 ha sigut a càrrec de diversos joves esportistes de la localitat com són les karatekes Lucía Latorre Lorente i Lilian de Man; així com dels taekwondistes Tania Ávila i Sergio Reales.

Lucía Latorre Lorente té 16 anys i és cinturó negre 1 Donen de karate. Competidora d’elit i número u del rànquing autonòmic 2022 en la modalitat de kumite (combat). La també karateka Lilian de Man té 15 anys i és cinturó negre de karate, a més de competidora d’elit i número 3 del rànquing autonòmic 2022 en la modalitat de kumite (combat) i també competeix en la modalitat de kata. La taekwondista Tania Ávila té 13 anys i és competidora de tècnica i combat, guanyadora de múltiples podis autonòmics i nacionals. I Sergio Reales, de 17 anys d’edat, és també taekwondista autonòmic, nacional i internacional. La seua especialitat és la modalitat de tècnica i va obtindre el cinqué lloc en el Campionat Mundial a Taipei.

El pregó va ser prologat per l’alcalde de la localitat, Rafael Fora, i va comptar amb l’assistència dels membres del govern municipal. Després d’ell, es va procedir al repartiment entre la ciutadania d’un obsequi per als més xicotets així com del llibre “Curiositats de Godelleta”, escrit pel regidor godelletano Pablo Rodríguez.

El programa de festes que es pot consultar açí,, es prolongarà durant tot el mes amb propostes des d’esportives a culturals, gastronòmiques i eminentment festives.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*