Grup Ángel Cuenca inaugura les noves instal·lacions del seu funcional i innovador tanatori a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Grup Ángel Cuenca, la signatura de llarga experiència dedicada a assegurances i serveis funeraris, ha inaugurat el seu nou tanatori de Bunyol, situat en unes àmplies i modernes instal·lacions situades en la carretera de Godelleta núm. 42. 

El Grup Ángel Cuenca és una empresa que dona servei a nivell global (provincial, nacional i internacional) i que ja compta amb tanatoris en altres municipis de la comarca com ara Xiva, Godelleta i Iàtova; i que ha decidit muntar a Bunyol aquesta nova instal·lació que es va convertir en el seu vaixell almirall, una localitat on ja compta amb dues sales tanatoris, una de les quals continuarà prestant servei en el nucli urbà amb servei de 24 hores. 

“Són unes noves instal·lacions àmplies i amb totes les comoditats per als difícils moments d’acomiadar a un ser estimat. Amb el seu disseny i il·luminació, fins i tot amb la seua façana, s’ha tractat de rebaixar la tensió emocional i el component negatiu que suposen aquests tràngols als familiars”, tal com ha explicat Abel Cuenca Lacruz, el gerent de la tercera generació d’aquesta saga familiar dedicada als serveis funeraris.

El nou tanatori oferirà els seus serveis en horari de 9 del matí a 9 de la nit ininterrompudament, “compta amb una sala de culte perquè qui ho desitge puga practicar la seua religió de manera tranquil·la i apartada; així com amb pantalles en cada sala per a poder projectar tant informació quant al sepeli, com a fotos o textos en homenatge al difunt”, tal com ha explicat Abel Cuenca.

Aquestes innovacions i incursions en les noves tecnologies van unides a la posada en marxa d’una aplicació per a mòbils que funciona a nivell internacional, “a fi de facilitar les vetles virtuals molt estesos ja en la resta d’Europa i els EUA. Aquesta aplicació servirà per a establir contacte entre la família i amics, rebre qualsevol informació sobre l’hora i el lloc del sepeli, enviar missatges de condolença, records del mort, fins i tot fotos. Tot això quedarà registrat per a entregar de manera digital a la família com el que abans era un llibre de condolences. Les primeres proves d’aquesta app està previst que es facen a la fi d’aquest mes de febrer”, en paraules d’Abel Cuenca.

Des de la signatura també han avançat que està previst “començar amb les negociacions amb l’Ajuntament per a poder fer arribar el transport urbà fins a les noves instal·lacions, donant així servei al les persones que no disposen de transport propi”.

A la inauguració de les noves instal·lacions, que ha comptat amb la benedicció del Vicari Parroquial de Bunyol, Borja Grau Orellano, al costat del sagristà Luis Carrascosa, ha assistit l’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa, així com altres alcaldes i regidors de la comarca, personal de Mapfre i companys d’altres empreses de serveis funeraris.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*