La 10K l’Eliana repeteix per quart any entre les proves del Circuit de Carreres Populars de la Diputació

La 10K l’Eliana repite por cuarto año entre las pruebas del Circuito de Carreras Populares de la Diputación.
La 10K l’Eliana repite por cuarto año entre las pruebas del Circuito de Carreras Populares de la Diputación.

Post també disponible en: Castellano

La 10K l’Eliana repite por cuarto año entre las pruebas del Circuito de Carreras Populares de la Diputación.
La 10K l’Eliana repeteix per quart any entre les proves del Circuit de Carreres Populars de la Diputació.

El Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València va presentar la seua vint-i-dosena edició amb un total de 12 proves, entre les quals es troba la 10K l’Eliana XXXVII Volta a Peu per quart any consecutiu.

L’acte, al qual va assistir la regidora d’esports Eva Santafé, va estar presidit pel president de la Diputació de València Toni Gaspar, la diputada d’esports Isabel García, la directora d’esports María Ángeles Medrano i el principal patrocinador del Circuit, lelianer Guillermo Peñalver.

La prova reina del nostre municipi estarà organitzada pel Club d’Atletisme l’Eliana Running amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’Associació de Clubs Esportius de l’Eliana i se celebrarà el dissabte 27 de juliol.  “L’Eliana continua, gràcies al gran treball del nostre club,  entre les 12 carreres triades per la diputació per a aquest 2019 i des de l’ajuntament apostem un any més perquè la 10K continua mantenint el gran nivell dels últims anys”, ha destacat la regidora d’esports Eva Santafé.

El període d’inscripcions estarà obert del diumenge 30 de març al divendres 31 de maig i la prova amb la qual començarà serà la Mitjana Marató de la Vall de Sego el pròxim 14 d’abril.  En aquest 2019 s’han incorporat al circuit la 10K Ciutat de Torrent i la Mitjana Marató de Port de Sagunt, a més de recuperar la 15K Vila de Massamagrell i la carrera popular de la Tomatina de Bunyol.

En aquesta vint-i-dosena edició, s’inclouran 3 grans fons, 2 mitjanes maratons i 7 proves de 10K,  que s’han prioritzat dins de la iniciativa amb l’objectiu de fomentar la presència de corredores. Entre les novetats,  s’ha anunciat que les 12 proves del circuit s’inclouran en la programació de la televisió pública valenciana a més, de comptar amb una gestió  de les xarxes socials en les quals els corredors seran participants directes a través de les seues fotografíes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*