La Sala El Mercat de Bunyol alberga aquest cap de setmana el II Gastro Market amb degustacions de productes locals, visites guiades, concerts i activitats

Segunda edición del Gastro Market de Buñol.
Segunda edición del Gastro Market de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Segunda edición del Gastro Market de Buñol.
Segona edició del Gastro Market de Bunyol.

Les degustacions de forn i d’embotits curats locals, unit a actuacions en viu de la millor cuina seran els grans atractius d’aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana torna a celebrar-se una nova edició de Gastro Market a la Sala El Mercado de Bunyol. Un esdeveniment organitzat per Turisme Bunyol i la web turismolahoya.buñol.es

Aquest dissabte i diumenge poden degustar els millors productes buñolenses en la segona edició del Gastro Market a la Sala El Mercado de Bunyol. Dissabte arrencarà a les 11h amb una activitat diferent i que farà les delícies de grans i petits. Es tracta d’una visita per a tota la família on es descobriran amb jocs de pistes curioses tradicions i llegendes de Bunyol que s’han anat perdent. L’activitat es diu “Els contes de la vella”, on grans i petits participaran en tot moment d’un particular “viatge en el temps” sent, de nou, protagonista de la història. El preu per a la visita és de 6 euros. Els nens menors de 5 anys gratuïts. El punt de trobada és el Castell de Bunyol.

A la tarda, a les 18h i ja a la Sala El Mercado de Bunyol, començarà aquest mercat amb animació infantil a càrrec del col·lectiu artístic Nuez Moscada. Després, a les 18.30h degustació de fleca dolç local. A les 20h cocteleria en viu amb Saúl Barman i a les 21h concert de Frank Sailor.

Dissabte, a les 11h, està prevista una activitat diferent i que farà les delícies de grans i petits. Es tracta d’una visita per a tota la família on es descobriran amb jocs de pistes curioses tradicions i llegendes de Bunyol que s’han anat perdent. L’activitat es diu “Els contes de la vella”, on grans i petits participaran en tot moment d’un particular “viatge en el temps” sent, de nou, protagonista de la història. El preu per a la visita és de 6 euros. Els nens menors de 5 anys gratuïts. El punt de trobada és el Castell de Bunyol.

Diumenge a les 11h arrenca la jornada amb una ruta guiada al castell, organitzada per Bunyol en rutes. Tots els que vulguin realitzar aquesta ruta han de trucar al 647 46 29 08. Una hora més tard, a les 12h, una nova animació infantil, i al migdia a les 13h degustació d’embotits curats locals.

A la tarda, a les 18h animació per als petits i degustació de fleca dolç local. A les 20h cuina en viu amb Victòria Sevilla del Restaurant Arrels i a les 21h espectacle de foc per Verd Maria per concloure aquest magnífic cap de setmana a Bunyol.

Alejandro Agustina, regidor de Desenvolupament Turístic de l’Ajuntament de Bunyol, ha realitzat un balanç molt positiu de la primera edició del Gastro Market que va esdevenir a la fi de 2018 i en què van participar un gran nombre de veïns i visitants a les degustacions i activitats per als més petits. Per això, així ho entén Agustina, s’ha continuat i millorat aquest tipus de mercat perquè Bunyol, els seus productes, la seva gastronomia, la seva artesania i la seva cultura tornin a ser referent comarcal un cap de setmana més. Es convida a la participació de tots els actes durant els dos dies de tots els que desitgin conèixer part d’aquesta bonica població d’interior de la província de València.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*