La Banda Juvenil de «La Lira» plena la plaça Doctor Cajal de Xest

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 17 d’octubre, la Banda Juvenil de L’Associació Musical La Lira de Xest va oferir el seu primer concert de la temporada 2020-2021 dins el programa de la XLVII Festa de la Verema, omplint el recinte de la plaça Doctor Cajal preparat d’acord a les normes sanitàries per evitar contagis de COVID-19.

El concert es va obrir amb un agraïment per part de la banda a el públic pel seu suport a la cultura musical i a l’associació musical La Lira, tot i la situació de pandèmia. El regidor de Festes, Raúl Mota, va ser el següent a dirigir-se a el públic abans de donar pas a el concert. “Vam arribar a la recta final d’aquestes festes d’octubre, adaptades a la nova normalitat i vull agrair a la Lira seua participació en el programa, ja que des del minut un es van oferir a col·laborar; aquest any han obert les festes i les van a tancar diumenge que ve; esperem que això es convertisca també en tradició. Hui dóna gust veure la gran representació de la joventut chestana que hi ha en aquesta banda amb la que, segur, anem a gaudir “.

La banda juvenil, dirigida per Raúl Doménech, va oferir un repertori variat que va conquistar a el públic amb obres de compositors valencians com des Freus, de Frank Cogollos i Mateu, de Azael Tormo; així com amb temes internacionals com Falcon Ridge, de l’compositor nord-americà Ed Huckeb, la Krissana Suite, de Robert W. Smith i l’obra composta pel mateix director de la banda, New Horizons.

El concert es va tancar amb Happy, de Pharrell Willims. “Ens anem regalant-los una peça plena d’energia i optimisme, moltes gràcies per la seua presència”, s’acomiadaven des de la banda.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*