L’Eliana homenatja la campiona europea de fitness Lourdes Iñurria

Post també disponible en: Castellano

L’esportista elianera va obtindre el títol europeu al setembre i optarà al mundial el pròxim 4 de novembre

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, va rebre recentment a l’esportista elianera Lourdes Iñurria per a mostrar-li el reconeixement de la Corporació després d’haver-se proclamat campiona d’Europa de bikini fitness el mes de setembre passat. Aquesta recepció s’emmarca dins de les realitzades últimament pel primer edil amb motiu de la suspensió de la Gala de l’Esport degut a la situació epidemiològica.

Lourdes Iñurria, elianera de 44 anys, està aconseguint metes molt altes dins de l’esport d’elit en una especialitat que requereix molt entrenament i dedicació, a més d’un òptim estat moral per a aconseguir els reptes plantejats. El mèrit d’aquesta esportista no sols resideix en la seua tenacitat i fortalesa física i mental, també en la seua capacitat per a conciliar la seua vida esportiva amb la familiar i social.

El pròxim repte esportiu per a Lourdes arribarà el pròxim 4 de novembre, en el campionat mundial que se celebrarà en el municipi de Santa Susana, a Barcelona, sobre el mateix escenari que li va portar a guanyar el títol europeu.

L’alcalde Salva Torrent, va desitjar en la recepció molta sort a Lourdes en aquesta competició i va destacar l’esforç i la capacitat de treball de l’esportista com una cosa exemplar del que la societat hauria d’aprendre, sobretot la joventut que s’inicia en la pràctica de qualsevol especialitat esportiva.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*