La Banda Simfònica “La Lira” de Xest tanca la programació cultural del mes de juliol

Post també disponible en: Castellano

Les activitats culturals continuaran a l’agost amb cine i espectacles a l’aire lliure

Juliol acaba a Cheste amb l’actuació de la Banda Simfònica de l’Associació Musical La Lira, entitat que ha ofert diversos concerts al llarg dels mesos de juny i juliol, dins de la programació preparada des de la regidoria de Cultura per oferir entreteniment a tota la població després del període de confinament. L’actuació va tenir lloc el passat dissabte a la plaça II República i va comptar amb un aforament complet.

La banda va obrir el concert amb el pasdoble La gràcia de Déu, de Ramon Roig, i va continuar amb La cançó de l’oblit, de José Serrano; els temps d’havanera i mazurka de Luisa Fernanda, de Federico Moreno Torroba; i La Gran Via, de Federico Chueca. A la segona part va interpretar El gat salvatge, de Manuel Penella; La Múrria Molinera, de Pablo Lluna; La Marchenera, de Federico Moreno; el cant a Múrcia de La Parranda, de Francisco Alonso; i El tambor de granaderos, de Ruperto Chapí.

“Vull donar les gràcies a les persones que han assistit als esdeveniments culturals realitzats al mes de juny i juliol, i de manera especial a l’Associació Musical La Lira i als seus músics i músiques, que han estat part essencial de la programació, oferint fins ara 4 concerts: dues de la banda Simfònica, un de la banda Juvenil i un altre per part de l’agrupació de metall greu, Bibrass d’Or; als quals se sumarà una altra actuació a l’agost, a càrrec d’un grup d’educands “, manifestava la regidora de Cultura i Sanitat, Mª Ángeles Llorente, durant el concert de dissabte passat. “Així mateix, com a regidora de Sanitat també va agrair l’excel·lent comportament que ha tingut la població, tant durant el confinament, com després; el que ha fet que estiguem en millors condicions que en altres poblacions. De la mateixa manera, vull destacar el treball del personal del Centre de Salut i del seu coordinador, Esteban Rosero, que ha estat a peu d’obra en tot moment, mantenint una coordinació immillorable amb l’Ajuntament “.

Tal com va anunciar la regidora, la programació cultural continuarà durant el mes d’agost. Així, el divendres 7 d’agost es projectarà la pel·lícula Yesterday, a les 22 hores a la plaça II República; i el dissabte, 8 d’agost, la mateixa plaça acollirà el concert del Duo Fletxer & Marlam, a les 22:30 hores. “La cultura no és una activitat de temps lliure, és el que ens fa lliures tot el temps. Per això, ara més que mai, quan hem vist les nostres llibertats minvades, cal seguir gaudint de la música, de teatre; de totes les arts, de tot allò que ens gratifica i ens aporta moments de felicitat i consciència crítica “, apuntava Llorente.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*