La Comunitat Valenciana suma 541 nous casos positius des de l’última actualització

Post també disponible en: Castellano

La Comunitat Valenciana ha registrat, des de l’última actualització, 541 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR, que situen la xifra total de positius en 26.032 persones. Per províncies, la distribució és la següent: 47 a Castelló (2.821 en total); 237 a la província d’Alacant (8.087 en total); i 256 a la província de València (15.118 en total), a més d’un cas nou sense assignar, de manera que continua havent 6 casos sense assignar.

D’altra banda, s’han donat 562 altes a pacients amb coronavirus, de manera que el total de persones curades des de l’inici de la pandèmia se situa en 27.332: 3.326 a Castelló, 8.527 a Alacant i 15.412 a València. A més, hi ha 67 altes no assignades.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 375 persones ingressades: 41 a la província de Castelló, amb 5 pacients en UCI; 105 a la província d’Alacant, 20 d’ells a l’UCI; i 229 a la província de València, 26 d’ells en UCI.

D’aquesta manera, a hores d’ara hi ha actius 5.880 casos, fet que suposa un 16,93% de l’total de casos positius.

D’altra banda, s’han registrat 3 morts per coronavirus, de manera que el total de defuncions ascendeix a 1.521 persones: 228 a la província de Castelló, 526 a la d’Alacant i 767 a la de València.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció de l’coronavirus ascendeix a 853.422, de les quals 710.563 han estat a través de PCR i 142.859 mitjançant test ràpid.

Actualització de la situació en residències

A dia d’avui, hi ha algun cas positiu en 41 residències de majors (3 a la província de Castelló, 17 a la província d’Alacant i 21 a la província de València), 6 residències de persones amb diversitat funcional (1 a la província de Alacant, 2 a la província de Castelló i 3 a la de València) i 2 centres de menors (1 a la província de Castelló i 1 a la província de València).

  • Residents nous positius: 7
  • Treballadors nous positius: 10
  • Residents morts: 1

Actualment, es troben sota vigilància activa de control sanitari 6 residències a la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 2 a la província d’Alacant i 4 a la província de València.

Actualització brots de coronavirus

Nous brots:

· València: 3 casos. origen social

· València: 6 casos. origen social

· Benetússer: 3 casos. origen social

· Tavernes Blanques: 7 casos. origen social

· Catarroja: 3 casos. origen social

· Elx: 5 casos. origen social

· València: 3 casos. origen social

· València: 3 casos. origen social

· Sagunt: 3 casos. origen social

· Meliana: 6 casos. origen social

· Faura: 5 casos. origen social

· València: 3 casos. origen social

· Castelló de la Plana: 3 casos. origen social

· Torrent: 3 casos. origen laboral

· València: 4 casos. origen de vacances

· Alberic: 4 casos. origen social

· València: 4 casos. origen social

· Calp: 19 casos. origen de vacances

· València: 4 casos. origen social

· Benidorm: 7 casos. origen laboral

· València: 5 casos. origen social

· València: 5 casos. origen social

· València: 3 casos. origen social

· València: 4 casos. origen social

· València: 3 casos. origen social

· València: 3 casos. origen social

· València: 3 casos. origen social

· La Nucia: 5 casos. origen social

Reunions periòdiques amb els representants dels municipis

En el context de la feina conjunta entre administracions en la lluita contra la pandèmia, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, mantindrà reunions periòdiques amb els representants dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana que presenten major incidència de casos.

L’objectiu d’aquestes reunions, que es realitzaran per províncies, és compartir amb aquests municipis la valoració de les dades epidemiològiques que efectua Salut Pública i, des d’aquesta visió tècnica, sol·licitar la col·laboració dels ajuntaments a l’hora de l’adopció de mesures, presents i futures, per tallar la transmissió i protegir la salut de veïns i veïnes.

La convocatòria a aquestes reunions de treball es farà en funció de l’evolució de la pandèmia. En el marc d’aquestes reunions periòdiques, s’abordarà en una d’elles la situació epidemiològica de la ciutat de València.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*