L’Ajuntament de Bunyol mostra el seu “descontentament” pel retard en la comunicació dels últims 25 casos actius confirmats per PCR

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol ha volgut pronunciar-se a través de les xarxes socials sobre l’estadística d’Covid19 que s’ha publicat corresponent a el dia 3 de setembre, “en què es comptabilitzen 25 casos actius diagnosticats amb PRC positiva” en la localitat, “15 més que en l’última publicació. Som conscients el retard que hi ha hagut en la publicació d’aquesta estadística que no s’actualitzava des del 28 d’agost i també de l’retard en els resultats de les proves PCR realitzades des del passat divendres i durant tota la setmana, responsabilitat de l’Àrea de Manises “, com han manifestat des del consistori.

“Posats en contacte amb les autoritats sanitàries hem manifestat el nostre descontent per aquest retard que està creant situacions d’ansietat i enuig en la població. També manifestem la nostra preocupació perquè aquesta situació pugui suposar la pèrdua de la traçabilitat en els contagis”, han afegit.

“Instem que els gestors sanitaris i l’Administració pública a què esmenin immediatament aquest problema. No és la primera vegada que aquesta comarca, adscrita a l’àrea de l’Hospital de Manises, pateix una situació de deficiències sanitàries injustificables. Seguim confiant en els professionals que fan el seu treball en el nostre centre mèdic i demanem als gestors i autoritats que facin un esforç per facilitar la feina d’aquests professionals en pro de la salut pública i de qualitat “, han finalitzat des de l’Ajuntament de Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*