La Conselleria condecora a la Policia Local de Xest

La Conselleria condecora a la Policía Local de Cheste.
La Conselleria condecora a la Policía Local de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública va lliurar aquest dimecres felicitacions públiques individuals a tres agents de la Policia Local de Xest i la medalla a l’mèrit policial amb distintiu blau al seu Inspector Cap, Daniel González Gallardo, en un acte celebrat al Reial Monestir de Santa Maria del Puig.

A les felicitacions es va posar en valor l’actuació dels agents de la Policia Local Jordi Durà Ferre, Javier López Gil i Alfonso Primo Ortiz. En dues d’elles es reconeixia la ràpida intervenció dels agents en l’auxili d’una persona d’avançada edat, la màquina d’oxigen havia deixat de funcionar. I en la tercera, es felicitava el treball realitzat per part un dels agents durant el GP de Motociclisme 2018, en l’organització, col·laboració i distribució de l’Polígon Industrial Castella, habilitat en aquest moment com a pàrquing.

Finalment, González va rebre la seva condecoració per salvar la vida a una persona realitzant la Reanimació Cardio-Pulmonar (RCP) i rescatar dues nenes de 4 i 6 anys de la ferralla d’un vehicle accidentat.
“Podem sentir-nos orgullosos de la Policia Local de Xest, que ha estat reconeguda per realitzar serveis més enllà del seu deure”, ha manifestat l’alcalde de Xest, José Morell, qui va acompanyar, junt amb la regidora de Seguretat, Talia Roselló, als agents condecorats ahir al Puig.
“Aquestes condecoracions demostren la implicació i preparació de les persones integrants de cos de la Policia Local de Xest amb la seguretat i benestar de tota la ciutadania”, ha afegit Roselló.

L’acte va estar presidit per la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, i va comptar amb la participació de l’delegat de Govern, Juan Carlos Fulgencio Teixidor, entre d’altres autoritats. Durant el matí es va reconèixer a 302 agents de 50 municipis de la Comunitat Valenciana i es van atorgar 14 cruïlles amb distintiu vermell, 18 amb distintiu blau i 73 amb distintiu blanc; a més de 156 felicitacions individuals i col·lectives.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*