La Conselleria de Sanitat informa d’un brot de 19 contagis en l’àmbit de l’Hospital de Manises

Los varones suelen acudir más tarde al especialista lo que propicia más casos de varices tronculares y úlcera en la pierna
Los varones suelen acudir más tarde al especialista lo que propicia más casos de varices tronculares y úlcera en la pierna

Post també disponible en: Castellano

Així ja són 86 nous casos positius per Coronavirus en les últimes 24 hores

Barceló: “L’augment de casos positius dels últims dies és una clara crida a la prudència de tots els ciutadans”

Sanitat ha registrat un brot de 19 casos positius de Covid-19 en l’àmbit de l’Hospital de Manises, així com altres quatre brots de menys de 10 persones a la província de València en un dia en què s’han detectat 86 nous positius en tota la Comunitat.
Segons la Conselleria, hi ha dos brots nous a la ciutat de València, amb sis i quatre casos relacionats amb l’àmbit social, un altre brot de tres casos a Sagunt i un altre de quatre casos a Rótova. Pel que fa als brots detectats anteriorment, s’han detectat nou casos nous en el brot de Xirivella.

La Comunitat Valenciana ha registrat des de l’última actualització 61 noves altes a pacients amb coronavirus, de manera que el total de persones curades ascendix ja a 17.886 persones: 2.544 a Castelló, en 5.948 Alacant i 9.393 a València.

D’altra banda, s’han confirmat 86 nous casos per prova PCR des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 12.334 persones. La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha assenyalat que “l’augment de casos positius que estem veient en els últims dies és una clara crida a la prudència de tots els ciutadans”, pel que ha insistit que “no hem de relaxar les mesures d’higiene i prevenció davant el virus “. Per províncies, el número de nous casos és: 9 a Castelló (1.719 en total); 28 a la província d’Alacant (4.162 en total); 43 a la província de València (6.443 en total) i altres 6 casos sense assignar.

D’aquesta manera, a hores d’ara hi ha actius 612 casos, el que suposa un 3,06% de l’total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 63 persones ingressades: la província de Castelló es manté amb 14, sense pacients en UCI; 13 a la província d’Alacant, d’ells 4 a la UCI; i 36 a la província de València, 4 d’ells a UCI.

No s’ha registrat cap mort per coronavirus des de l’última actualització de dades, de manera que el total de defuncions es manté en 1.477 persones: 227 a la província de Castelló, 513 a la d’Alacant i 737 a la de València.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendix a 537.714, de les quals 406.894 han estat a través de PCR i 130.820 mitjançant test ràpid.

Actualització de la situació en residències

Les residències de la Comunitat Valenciana no registren cap mort des del 25 de juny, per la qual cosa es compleixen 28 dies sense defuncions per coronavirus.

En aquests moments hi ha algun cas positiu en 8 centres: 1 a la província de Castelló, 1 a la d’Alacant i 6 a la de València.

  • Residents nous positius: 3
  • Treballadors nous positius: 0
  • Residents morts: 0

A hores d’ara, es troben sota vigilància activa de control sanitari 3 residències a la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 0 a la província d’Alacant i 3 a la província de València.

Actualització brots de coronavirus

Nous brots:

  • Manises: 19 casos positius en l’àmbit de l’Hospital de Manises. S’està fent seguiment de casos.
  • València: 6 casos positius relacionats amb l’àmbit social.
  • València: 4 casos positius relacionats amb l’àmbit social.
  • Rótova: 4 casos positius.
  • Sagunt: 3 casos positius en l’àmbit laboral.

Brots anteriors:

  • Sant Joan d’Alacant: s’ha comprovat que el brot assignat a aquesta població pertany a la platja de Sant Joan d’Alacant.
  • Xirivella: 9 casos nous (Total: 12).
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*