La Conselleria d’Habitatge licitarà el primer trimestre de l’any les obres de millora d’elements comuns del grup de Benifaió

Post també disponible en: Castellano

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica té previst licitar en el primer trimestre del l’any les obres de millora d’elements comuns del grup de 35 habitatges públics que gestiona a Benifaió.

Així ho ha traslladat el director general de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), Alberto Aznar, a l’alcaldessa de Benifaió, Marta Ortiz, i a el regidor d’Urbanisme i Patrimoni, Xavier Martínez, en una reunió que han mantingut .

Alberto Aznar ha explicat que aquesta actuació s’emmarca dins d’un Pla d’Intervenció Integral Sostenible que la Generalitat està posant en marxa en aquells grups més vulnerables.

“L’objectiu és incloure mesures des de l’àmbit social i econòmic per impulsar la recuperació física i social d’aquesta zona”. Per a això, ha apel·lat a la col·laboració dels serveis socials municipals.

Després de la redacció de el projecte, la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica licitarà en breu les obres de reparació d’elements comuns i la previsió és iniciar les obres en l’últim trimestre de l’any.

L’actuació, amb una inversió aproximada de 245.000 euros, inclourà l’adequació dels vestíbuls, escales i replans de planta. Es reposarà la porta d’accés, així com la fusteria exterior i serralleria. Es repararan els esglaons trencats, el fals sostre d’escaiola i arrebossats de guix. També es reposaran les bústies i es pintaran els espais comuns.

Així mateix, s’adequaran a la normativa actual les instal·lacions d’electricitat, aigua i telecomunicacions i es reposaran els sistemes de protecció contra incendis (extintors, enllumenat emergència).

De la mateixa manera, es repararan els desperfectes de les façanes i cobertes i es reestructurarà i s’adequaran els espais públics centrant-se en la reparació i reposició de lluminàries i instal·lació exterior (utilitzant sistemes antivandàlics) i dels paviments. A més, també es crearà una vorera de més amplitud a la façana oest.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*