La Conselleria d’Habitatge repararà tres habitatges i millorarà els elements comuns d’una promoció d’habitatges de Vilamarxant

El director general de EVha se reúne con los ayuntamientos de Vilamarxant y Puzol para analizar la situación de la vivienda.

Post també disponible en: Castellano

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), repararà tres habitatges i millorarà els elements comuns d’una promoció d’habitatges a Vilamarxant.

Així ho ha anunciat el director general d’EVha, Alberto Aznar, en la reunió mantinguda amb l’alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, i la regidora de Serveis Socials, Elena Cortell, en què han analitzat la situació de l’habitatge en aquest municipi.

EVha gestiona a Vilamarxant una promoció de 45 habitatges protegits adaptats per a gent gran, que es completen amb uns serveis comuns i un centre de dia. Des de la Conselleria s’ha informat de la pròxima reparació d’aquestes tres habitatges i dels elements comuns de l’edificació.

Els treballs se centraran, principalment en creació d’un recorregut a la zona enjardinada; reparació de desnivell de trànsit de vianants; repàs de tota la instal·lació d’enllumenat; neteja d’embornals i col·locació de reixetes; massillat de la junta estructural de l’edifici. El cost de l’actuació és de prop de 3.000 euros.

D’altra banda, el director general d’EVha també s’ha reunit amb l’Ajuntament de Puçol. Aquestes trobades formen part de la ronda de reunions que la Vicepresidència Segona està mantenint amb els consistoris per conèixer la situació concreta de cada localitat, fent especial èmfasi en les necessitats habitacionals dels veïns.

En el cas de Puçol, l’Ajuntament ha sol·licitat assessorament a la Generalitat per millorar la gestió de les 29 habitatges municipals que disposa.

A la reunió mantinguda amb el regidor de Benestar Social, José María Esteve, s’ha tractat la problemàtica existent en aquests immobles, com són les ocupacions il·legals o impagaments. Davant d’aquesta situació, el regidor ha parlat de la possibilitat d’una possible cessió d’aquests habitatges a la Generalitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*