La Diputació de València i el Levante UD col·laboraran per a impulsar l’esport femení

Post també disponible en: Castellano

El president de la corporació provincial, Vicent Mompó, es reunix amb el president del club granota, Pablo Sánchez, per a promoure la igualtat en l’esport en tots els municipis de la província

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, y el president del Levante UD, Pablo Sánchez, han mantingut una reunió de treball per a buscar sinergies i començar a col·laborar en la promoció i impuls de l’esport femení a la província. Durant la trobada també han estat presents el diputat de Turisme i Esports de la corporació provincial, Pedro Cuesta; el director general del club granota, Pedro Sáiz; la directora de Comunicació i Relacions Externes, Puri Naya; la consellera Ruth García; i la coordinadora general del Levante UD Femení, Maider Castillo; al costat d’un equip de treball per totes dos parts.
Totes dos entitats, que volen consolidar la seua relació, pretenen aprofitar la forta presència que mantenen a la província de València, en la qual poden arribar juntes a tots els municipis. L’objectiu és que en tot el territori puguen desenvolupar-se activitats esportives que promoguen la igualtat i l’esport com a valors bàsics per al desenvolupament educatiu. I, a partir d’estes reunions de treball, enfortir la presència i la potenciació de l’esport femení, del qual totes dos entitats són referents, en les localitats i pobles de la nostra província.
La primera reunió entre la Diputació de València i el Levante UD ha sigut un punt de partida en el qual totes dos parts s’han compromés a continuar desenvolupant el projecte i s’han emplaçat per a futures encontres amb un calendari d’accions.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*