La Diputació invertix cinc milions d’euros en la millora de carreteres de totes les comarques

Post també disponible en: Castellano

L’àrea d’Infraestructures que dirigix Rafa García emprendrà actuacions de reforç del ferm en vies de les sis demarcacions: Bétera-Serra, Villar del Arzobispo, Buñol, Alzira, Utiel-Requena i L’Alcúdia de Crespins

La Diputació de València, a través de l’àrea d’Infraestructures, ha licitat actuacions de millora del ferm en carreteres de les sis demarcacions comarcals en què es dividix la xarxa viària provincial, que compta amb una extensió total de 1.800 quilòmetres. Amb una inversió que supera els cinc milions d’euros, l’actuació es dividix en tres lots o contractes per a executar diferents obres de reforç del ferm en les demarcacions de Bétera-Serra, Villar del Arzobispo, Buñol, Alzira, Utiel-Requena i l’Alcúdia de Crespins.

El diputat d’Infraestructures i Carreteres, Rafa García, explica que estes actuacions “s’emmarquen en el full de ruta de l’àrea, que prioritza el manteniment i la conservació de les vies que comuniquen els nostres pobles perquè els usuaris disposen de la major seguretat possible en els seus desplaçaments”. “Estos contractes completen els projectes executats en cada demarcació i generalment consistixen en la millora funcional de l’estat de la carretera en trajectes amplis de cadascuna de les demarcacions”, afig el responsable provincial de Carreteres.

El primer dels lots compta amb un pressupost d’una mica més de dos milions d’euros i un termini d’execució de cinc mesos en les demarcacions de Villar del Arzobispo i Bétera-Serra. Les principals actuacions que es duran a terme són el reforç del ferm en la CV-339 de Llíria a Alcublas, entre els punts quilomètrics 3,2 i 14,3; en la CV-310 de Godella a Torres-Torres, entre la ronda de Nàquera i el final de la travessia de Serra; i en la CV-413 en els 4,5 quilòmetres d’extensió de la Carretera del Pla de Quart a Aldaia i la seua connexió amb la CV-36.

El segon lot inclou les obres en les demarcacions de Buñol i Alzira, amb un pressupost de 2,2 milions d’euros i un termini d’execució de sis mesos. Les principals actuacions seran la pavimentació de la carretera CV-381 entre Chiva i Pedralba; la pavimentació de la carretera CV-425 en el tram entre Macastre i la Muela de Dos Aguas; la nova intersecció en l’accés a la urbanització Font del Mico, en la carretera CV-425 a Alborache; i el reasfaltat de la CV-451 en el Port de Tous, amb la corresponent senyalització com a punt d’interés ciclista.

L’últim dels contractes afecta a les demarcacions d’Utiel-Requena i l’Alcúdia de Crespins, amb una inversió d’1.560.000 euros i un termini d’execució de les obres de sis mesos. Entre les actuacions de reforç del ferm s’inclouen l’accés a Casas del Río en la CV-442; el condicionament de la travessia de Benigànim en la CV-611; i el tram entre la Pobla del Duc i la CV-60 de la mateixa carretera CV-611.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*