La DO Utiel-Requena organitza un tardeo amb una fira de 17 cellers

Post també disponible en: Castellano

La Denominació d’Origen Utiel-Requena inaugura la temporada estival amb un tardeo al qual assistiran 17 dels seus cellers. El dia triat per a l’esdeveniment és el divendres 1 de juliol en horari de 19.30h a 22.30h. En aquest esdeveniment, el públic podrà degustar fins a tres referències de tots els cellers participants d’entre les varietats blancs, rosats, negres i espumosos. L’entrada serà lliure fins a completar l’aforament i cada estand vendrà les seues pròpies degustacions als assistents.

L’esdeveniment se celebrarà en un lloc històric i emblemàtic com és el Pati d’Armes del Castell de Requena. Naix amb un esperit itinerant, és a dir, cada any tindrà lloc en un municipi de la comarca.

La fira de cellers, amb venda in situ de consumicions, estarà maridada pel grup de música Senyor Miyagi, així com de gastronomia d’associacions i empreses de la zona Utiel-Requena, fomentant el consum de producte de km 0 o de proximitat, i el reconeixement del teixit empresarial i social d’aquest territori d’interior.

Després de l’aturada pandèmica, el Consell Regulador represa la promoció i gaudi dels seus vins i el seu reconeixement amb la gent d’aquesta terra que tant treballen per i perquè la DO Utiel-Requena siga una marca de prestigi i qualitat.

Llistat de cellers participants en l’esdeveniment els cellers següents: Barraques Carrascal, Les Mercès del Cabriol, Sierra Nord, Carlos Cárcel, Coviñas, De la Vall, Jiménez -Vila Gns. Rebollar Ernesto Cárcel, Pinastre, Utielanas, Vegalfaro, Vibe ,Faustino Rivero Ulecia, Valsangiacomo, Vera de Estenas, Vinícola Requenense i Vins i Sabors Ecològics. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*