L’Associació Festa de la Verema de Requena elegirà al seu pròxim president en la seua assemblea extraordinària

Post també disponible en: Castellano

L’Associació Festa de la Verema de Requena realitzarà la seua assemblea per a triar a la persona que la presidirà, divendres que ve 30 de setembre, a les 19.30 hores, a la Sala Festa. Totes les persones socis, que desitgen presentar la seua candidatura poden fer-ho en l’apartat de correus número 11 de Requena, o presencialment fins al mateix moment de l’assemblea de socis.

L’assemblea extraordinària a realitzar per l’associació també decidirà sobre modificar o no, els articles del reglament de règim interior, que obliguen en aquests moments als membres de la comissió executiva o central a fer-se càrrec de les presidències central o de barri en cas que no hi haja persones disposades a exercir-les.

L’Associació Festa de la Verema desitja posar fi així a un període iniciat l’1 de juliol, al no haver-se presentat cap candidatura davant la fi del mandat de l’anterior comissió executiva, que va donar lloc a la creació d’una comissió gestora, composta pels presidents de les seues últimes deu edicions, per a tornar a convocar les eleccions que determinen la continuïtat de la festa. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*