La falla Plaça de Bous de Benaguasil fa doblet amb el primer premi dels seus dos monuments

Post també disponible en: Castellano

La falla ‘Millor sense pels ha valgut la banderola més cobejada per les comissions.

La falla Plaça de Bous s’ha alçat amb el màxim guardó de les falles de Benaguasil en obtindre el primer premi de la Secció Primera, segons la decisió del jurat en un acte celebrat en el Saló de Plens i en el qual l’alcalde Ximo Segarra ha sigut l’encarregat de revelar els monuments premiats.

Amb el lema ‘Millor sense per’ de l’artista Rafa Ibáñez, i un monument infantil centrat en ‘Lluna’, de Mario Pérez la falla Plaça de Bous fa doblet amb el primer premi dels seus dos monuments i, a més, rep també el primer premi d’Enginy i Gracia.
El segon premi ha correspost a la comissió Carrer de Lliria, mentre que el tercer premi li ho ha adjudicat la comissió de la falla Atra Que Tal.
En segona categoria, el primer premi ha anat a parar a la falla El Picaor i el seu monument ‘La vida és pu teatre’, de Josemi Gasent, seguida de Topairet, El Penyot, Muntanya Montiel i el Pilar, que han quedat en segon, tercer, quart i cinqué lloc respectivament. 
En tercera secció, la falla Cervantes és qui ha obtingut el primer premi amb el monument ‘Coentor’, de l’artista Fco José Darder, mentre que la comissió de L’Espardenyada ha aconseguit el segon premi.
Quant al premi infantil, la falla Plaça de Bous ha sigut la comissió guanyadora en la secció primera i la comissió del Penyot en segona i tercera secció.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*