La Fundació Iberdrola al costat de l’Ajuntament de Millars recuperen part del llit del Barranc del Naixement

Post també disponible en: Castellano

La Fundació Iberdrola col·labora amb l’Ajuntament de Millars per a la recuperació d’una part del llit del Barranc del Naixement, declarat Itinerari d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana

Aquesta actuació mediambiental ha consistit en l’eliminació de vegetació que havia envaït un tram del llit d’aquest barranc, que dificultava el discórrer de l’aigua i ocultava les singulars característiques d’aquest.

L’empresa Serveis Mediambientals Soler Torres S.L. ha sigut la que ha dut a terme els treballs necessaris de desbrossaments perquè quedara al descobert aquest bell paratge.

El cost ha sigut de 3.500 euros, aportats íntegrament per la Fundació Iberdrola, fruit de la col·laboració i patrocini anual d’aquesta amb l’Ajuntament de Millares, i que des de 2016 ha permés reparar un tram de la séquia del Hinchidor; elaborar fotogrametries de diferents jaciments d’art rupestre (disponibles en la web municipal: ww.millaresayuntamiento.es-Cultura i Patrimoni- Visita virtual a l’Art Rupestre); i en 2019 finançar parcialment el camp de voluntariat d’excavació arqueològica en El Castillet, organitzat per l’IVAJ.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*