La Fundació La Caixa reconeix el projecte d’acció social per a persones majors de Xest

Post també disponible en: Castellano

El projecte d’acció social per a un envelliment actiu i saludable que coordina la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament ha rebut el reconeixement de la Fundació La Caixa, que ha aportat 2.000 euros per a la compra de materials necessaris per realitzar les activitats dirigides a la gent gran de Cheste.

Així, els i les majors de 60 anys de la població poden participar en activitats d’estimulació cognitiva i memòria, psicomotricitat, ioga i musicoteriapia de dilluns a dijous, durant els mesos de setembre a juliol, en diferents horaris. Per al seu desenvolupament l’Ajuntament posa a disposició dels i les participants les dues sales polivalents de el Centre de Formació de Persones Adultes, que també compta amb banys adaptats.

L’aportació rebuda es destinarà a compra de materials de papereria i jocs educatius, a més d’altres recursos per a les classes d’estimulació psicomotora.

“L’assistència a aquestes activitats finançades i promogudes per l’Ajuntament per a majors de 60 anys afavoreix el manteniment de relacions amb iguals, la creació de nous vincles i d’una xarxa de suport”, ha apuntat la regidora de Serveis Socials, Mª Ángeles Llorente. “Aquest programa és fonamental per combatre el sedentarisme i millorar l’estat físic, així com per potenciar l’expressió verbal, augmentar la capacitat d’atenció i memòria o estimular la creativitat, entre d’altres de les seues múltiples objectius; en definitiva, és clau per millorar la qualitat de vida de la gent gran del nostre poble “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*