La Guàrdia Civil desmantella un punt de venda de droga a l’detall a la localitat de Villar de l’Arquebisbe

Post també disponible en: Castellano

Amb l’objectiu de perseguir el tràfic de drogues, abans de decretar-se l’estat d’alerta a Espanya s’ha desenvolupat l’operació CINECO, procedint a la desarticulació d’un punt de venda de cocaïna de la localitat de Villar de l’Arquebisbe, a la confiscació de gran quantitat de substàncies estupefaents i efectes relacionats amb l’activitat il·lícita aclarida, segons han informat fonts policials.

Com a conseqüència d’aquesta operació, els agents han procedit a la detenció d’un home de 55 anys d’edat, veí de la localitat de Villar de l’Arquebisbe ia la confiscació de d’un total de 24 grams de cocaïna, així com material per a la seua ” tall “i dosificació.

Les investigacions es van iniciar arran de la detecció d’un punt de venda de cocaïna situat al centre de la localitat de Villar de l’Arquebisbe, observant-se un elevat nombre de persones que acudien constantment al dit domicili, aquests fets havien generat una gran alarma social entre els veïns d’aquesta localitat.

De les tasques operatives desenvolupades, es va poder identificar als habitants de l’habitatge, així com constatar que l’esmentat domicili era utilitzat com a punt de venda de drogues i amb un gran nombre de “clients”. Un cop obtinguts els indicis necessaris, prèvia autorització judicial.

Agents de la Guàrdia Civil de Llíria van dur a terme la fase d’explotació de l’operació, dispositiu compost per més d’una vintena d’agents, en la qual es va efectuar l’entrada i registre en l’habitatge objecte de la investigació i la detenció d’un home de 55 anys nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues.

En el registre de l’habitatge a més de les substàncies estupefaents, van confiscar material i elements emprats per al “tall” i la dosificació de la cocaïna, així com nombrosos efectes procedents dels beneficis econòmics obtinguts de l’il·lícit penal.

Efectos intervenidos:

Vint i quatre 24 grams de cocaïna, balança digital de precisió. Instruments per a la dosificació de la droga (filferro, retalls de plàstic), elements de “tall” de la droga (pols de talc per a peus i alcohol de 96º), dos telèfons mòbils amb tres targetes sim, 2780 (2780) euros en bitllets fraccionats, un turisme, una motocicleta i dos televisors de 40 i 55 polzades.

La Guàrdia Civil dóna per desmantellat un important punt de venda de substàncies estupefaents a la localitat de Villar de l’Arquebisbe.

Les diligències han estat lliurades al jutjat de 1r Instància i Instrucció nº 5 de Lliría.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*