La Guàrdia Civil deté a 11 persones que es dedicaven a la venda de droga a La Pobla i a Benaguacil

Post també disponible en: Castellano

A més, s’ha aprehés més de 400 plantes de marihuana, 10.400 euros en bitllets fraccionats, 54 grams de marihuana, 24 grams d’haixix, 567 grams de cocaïna, una pistola d’aire comprimit, 3 vehicles i divers material informàtic.

La Guàrdia Civil de València deté a 11 persones per un delicte de tràfic de drogues, cultiu i elaboració de droga, fluid elèctric, pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals.

La investigació va començar quan els agents van tindre coneixement que diversos punts de venda de substàncies estupefaents en les localitats de La Pobla de Vallbona i Benaguasil.

Fruit d’una àrdua investigació els agents van aconseguir identificar els habitatges, procedint a realitzar cinc registres, quatre d’ells en la localitat de la Pobla de Vallbona i un a Benaguasil. A més, s’ha aprehés més de 400 plantes de marihuana, 10.400 euros en bitllets fraccionats, 54 grams de marihuana, 24 grams d’haixix, 567 grams de cocaïna, una pistola d’aire comprimit, 3 vehicles i divers material informàtic.

Finalment es va procedir a la detenció d’11 persones, 8 homes i 3 dones, d’edats compreses entre els 22 i 42 anys, i de nacionalitat colombiana i espanyola per un delicte de tràfic de drogues, cultiu i elaboració de droga, fluid elèctric, pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals.

En l’operatiu ha participat agents de la Companyia de Lliría, el Grup de Reserva i Seguretat Núm. 3 i USECIC de València.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 6 de Lliria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*