La Guàrdia Civil deté a l’autor de més d’una desena de robatoris a vehicles a Xiva

Post també disponible en: Castellano

Els fets van començar el mes de gener. Es cometien en el nucli urbà i a l’interior de vehicles amb greus danys per a aquests.

La Guàrdia Civil de València deté a un home que utilitzava un martell per a fracturar les finestres dels vehicles i robar a l’interior d’aquests. Els fets succeïen en el nucli urbà de la localitat de Xiva. 

Els fets van començar a mitjan mes de gener, després de tindre constància de diversos robatoris amb força a l’interior de vehicles en el nucli urbà de la localitat de Xiva. L’autor utilitzava un martell, dels utilitzats en el transport públic per a fracturar les finestres d’emergència. 

El modus operandi consistia en la fractura de la finestra davantera dreta, per la seua proximitat a la guantera. Posteriorment, sostreia tot tipus d’objectes que trobava en el seu interior. En els vehicles en els quals no aconseguia cap botí, causava danys de manera indiscriminada tant a l’interior com la fractura de totes les finestretes dels vehicles. 

La Guàrdia Civil de València, en col·laboració amb la Policia Local de la localitat, es va aconseguir la identificació de l’autor gràcies a la proximitat del lloc, data i hora dels delictes comesos. En el moment de la detenció portava l’eina que podria haver sigut utilitzada per a la comissió dels fets i també alguns objectes. Posteriorment es va comprovar que aquesta sí que era l’eina utilitzada en la comissió dels robatoris. A més, els objectes que portava l’autor en el moment de la detenció van ser reconeguts pels seus legítims propietaris. 

El detingut és un home de 42 anys i de nacionalitat espanyola a qui se li atribueixen 12 delictes de robatori amb força a l’interior de vehicle i danys. 

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*