La Guàrdia Civil deté a Llíria a un home que tenia una plantació de més de 200 plantes de marihuana en el seu xalet

Post també disponible en: Castellano

Al detingut, de 28 anys d’edat, se li va decretar ingrés a la presó

La Guàrdia Civil de Llíria va detindre a un home de 28 anys i nacionalitat lituana per un delicte contra la salut pública (cultiu de droga), un altre de defraudació de fluid elèctric i també per un delicte de tinença il·lícita d’armes.
L’operació Kiparisas va començar quan una patrulla de servei va detectar olor de marihuana en un xalet del terme municipal de Llíria que disposava de 4 aires condicionats instal·lats funcionant simultàniament. És llavors quan es van iniciar les perquisicions policials que van apuntar al fet que podria tractar-se d’un punt d’elaboració i distribució de drogues.
El mes d’abril passat es va realitzar un registre de l’immoble es van trobar 3 estades amb una plantació de més de 200 plantes en un avançat estat de desenvolupament, així com un enganxament irregular a la xarxa elèctrica general i una ballesta que posseïa l’habitant de l’habitatge, de manera il·legal, com a element de seguretat. Es van confiscar també més de 10 quilograms de cabdells secs preparats per a la seua distribució i venda.
Com a resultat de l’anterior, va ser detinguda la persona, de 28 anys d’edat i nacionalitat lituana, que residia en aqueix domicili i cuidava la plantació de marihuana per un delicte contra la salut pública (cultiu de droga), un altre de defraudació de fluid elèctric i també per un delicte de tinença il·lícita d’armes. Lloc a la disposició de l’autoritat judicial, es va decretar el seu ingrés a la presó de manera immediata.
Les diligències van ser entregades en el Jutjat d’Instrucció i Primera Instància Número 5 de Llíria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*