La Guàrdia Civil deté un individu implicat en la venda de droga en els “pipicans” de Benifaió i Almussafes

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil en el marc de l’operació “HIERVALIFE” desenvolupada pel Lloc Principal d’Almussafes, ha procedit a la detenció d’un home de 31 anys i nacionalitat romanesa, veí de la localitat de Benifaió, com a autor d’un delicte de tràfic de drogues a l’detectar-se la venda a la venda al detall de marihuana.

“S’ha fet una entrada i registre voluntària en el domicili de l’detingut a Benifaió i s’han confiscat 150 grams aproximadament de marihuana a cabdells, una bàscula de precisió i tres telèfons mòbils”, segons fonts de la comandància de la Guàrdia Civil.

El detingut venia la marihuana concertant cita amb els consumidors habituals a través d’una aplicació de missatgeria instantània acudint als seus domicilis o en els “pipican” de les localitats d’Almussafes i Benifaió aprofitant que posseeix un cadell de la raça “pit bull”.

De fet ha estat denunciat en diverses ocasions per trobar-se als pipican de la localitat d’Almussafes residint a la localitat de Benifaió, segons la Guàrdia Civil. Les diligències han passat a disposició del jutjat d’Instrucció nº 4 de Carlet.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*