La guàrdia civil localitza a una conductora embriaga que va fugir després de col·lidir amb altres vehicles

Post també disponible en: Castellano

Les proves d’alcohol van llançar un resultat que superava el doble de la taxa permesa.

Els fets van ocórrer en la CV-35 coneguda com a Pista d’Ademús.

Prop de les nou de la nit del dimarts, dia 14, la Central Operativa del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València, va rebre avís a través del 112 d’un sinistre vial en la CV-35 amb fugida del vehicle causant.
Immediatament els Guàrdies Civils es van posar en contacte amb un dels conductors que havia patit la col·lisió, indicant que només es tractava de danys materials i que el vehicle continuava per la CV-35 amb una conducció irregular en ziga-zaga.
Després d’establir un dispositiu per a localitzar el vehicle, una patrulla de motoristes del Destacament València-B el va trobar a l’altura de Lliria, ordenant la seua parada, no sense abans produir-se risc d’envestida als Agents i d’eixida de via de la pròpia conductora.
Una vegada identificada, se li va realitzar la corresponent prova d’alcoholèmia, llançant una taxa que superava en més de dues vegades la permesa.

Un Equip d’Atestats del Subsector de Trànsit va procedir a investigar a la dona, de 47 anys d’edat, com a presumpta autora d’un delicte de conducció temerària i un altre de conduir sota la influència de begudes alcohòliques, que poden comportar penes de fins a 2 anys de presó i privació del dret a conduir fins a 6 anys.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*