La Guàrdia Civil deté a 3 persones responsables de 2 robatoris a la comarca dels Serrans 

Post també disponible en: Castellano

Diversos veïns van observar un vehicle, d’una marca i color determinat, que no era conegut de la zona i no parava de circular pel municipi sense detindre’s en cap establiment o domicili

En el matí del passat 18 de gener, un veí va donar avís a la Guàrdia Civil que el mateix cotxe es trobava de nou al poble

Els suposats autors, en la seua fugida, no van dubtar a investir, pel para-xocs posterior, el patrulla de la Guàrdia Civil, provocant que tots dos vehicles es pararen

Les plaques de matrícula que usaven els suposats autors havien sigut robades a Alacant i el cotxe pertanyia a una companyia de lloguer de vehicles

La Guàrdia Civil de València ha detingut a 3 homes que havien comés 2 robatoris en domicilis en una localitat de la comarca dels Serrans.

El 14 de gener, la Guàrdia Civil de València va tindre coneixement d’un robatori en un habitatge en una localitat de la comarca dels Serrans.

Diversos veïns van observar un vehicle, d’una marca i color determinat, que no era conegut de la zona i no parava de circular pel municipi sense detindre’s en cap establiment o domicili.

En el matí del passat 18 de gener, un veí va donar avís a la Guàrdia Civil que el mateix cotxe es trobava de nou al poble. A l’arribada dels agents, van ser informats que una veïna havia patit un robatori en la seua residència mentre estava fora.

Diligentment, els agents van començar la cerca del vehicle assenyalat per a la identificació dels seus ocupants. Minuts més tard, van ser localitzats, per la qual cosa els agents després d’impartir diversos advertiments perquè els suposats autors detingueren el seu cotxe fent cas omís, el vehicle oficial de la Guàrdia Civil va avançar a aquest amb la intenció que es detinguera. Pel que els suposats autors, en la seua fugida, no van dubtar a investir, pel para-xocs posterior, el patrulla de la Guàrdia Civil, provocant que tots dos vehicles es pararen.

Els agents, van baixar del cotxe i van procedir a la detenció dels 3 ocupants. Després, després de registrar el vehicle van trobar 1 300 euros i diverses joies valorades en més de 3 000 euros. A més, també es van trobar diverses eines com a malls, radials, tornavisos i diversos telèfons mòbils, walkies talkies, passamuntanyes, guants, etc.. 

Les plaques de matrícula que usaven els suposats autors havien sigut robades a Alacant i el cotxe pertanyia a una companyia de lloguer de vehicles.

Tant les joies com els diners en efectiu han sigut entrades a la seua legítima propietària.

La Guàrdia Civil de València ha detingut a 3 homes de 18, 21 i 26 anys, de nacionalitat sèrbia, per 2 delictes de robatori amb força, falsificació de document públic, furt i atemptat contra agent de l’autoritat. 

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Lliria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*