La Guàrdia Civil rescata a dues persones que estaven a punt de despeñarse per un precipici

Post també disponible en: Castellano

Davant el perill imminent, i malgrat la falta d’il·luminació i ésser una zona estreta, els agents van decidir assegurar el vehicle mitjançant la col·locació de pedres en les rodes, juntament amb un ancoratge directe al vehicle oficial

La vesprada de l’11 de desembre, sobre les 20.00 hores la Central Operativa de Serveis de la Guàrdia Civil de València, va rebre un avís en el qual s’informava que dues persones, entre elles una menor d’edat, es trobaven atrapades a l’interior del seu vehicle amb el risc de precipitar-se per un barranc, en la localitat de Xelva.
Al principi, les coordenades del lloc no coincidien amb la ubicació real dels auxiliats, per la qual cosa la Guàrdia Civil va posar, immediatament, un dispositiu de cerca i localització.
La Guàrdia Civil de Pobla de Vallbona va procedir a desplaçar-se fins als voltants del pont de la Mozaira, on podrien trobar-se les víctimes. Aquests són localitzats en un vehicle, suspés amb les dues rodes posteriors en l’aire, amb un risc molt real de despeñarse pel barranc cap al Riu Toixa.
Davant el perill imminent, i malgrat la falta d’il·luminació i ésser una zona estreta, els agents van decidir assegurar el vehicle mitjançant la col·locació de pedres en les rodes, juntament amb un ancoratge directe al vehicle oficial. 
Després d’una complicada tasca, la ràpida actuació i la perícia per part dels agents, va possibilitar l’arrossegament del vehicle cap a una zona segura i el rescat dels dos ocupants sense cap lesió.
Gràcies a la professionalitat i determinació que van demostrar els participants en aquesta actuació, van aconseguir auxiliar a la víctima i al menor, evitant així un mal major.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*