La iniciativa «Veuen a brodar el Mantell de la Verge» visita Benaguasil

Post també disponible en: Castellano

Durant tota la jornada han sigut nombroses les persones que han volgut col·laborar en aquesta acció solidària.

Benaguasill va acollir diumenge passat la iniciativa que va començar en el Museu de la Seda “Veuen a brodar el Mantell de la Verge”, consistent a donar unes puntades al mantell que se li entregarà a la Verge dels Desemparats amb motiu del centenari de la Coronació.
Durant tota la jornada van ser nombroses les persones que es van acostar fins al Centre de la Joventut per a veure com es broda el mantell, així com per a col·laborar donant algunes puntades al costat de Jaime Guillem, de Angelita Suay, que és el brodador encarregat de fer el mantell a la Verge dels Desemparats i que va atendre a totes les persones que van voler aportar la seua ajuda a aquest projecte.
A la cita no van faltar les Falleres Majors de Benaguasil, ,Monti Arrué i Ainhoa Gramuntell, juntament amb la presidenta de JLF, Pepa Cano. També van voler aportar el seu granet d’arena en aquesta acció solidària la regidor de Festes Ana Aleixandre i l’alcalde Ximo Segarra.
Amb motiu de la celebració de l’Any Jubilar del Centenari de la Coronació Canònica de la Verge dels Desemparats, la societat civil valenciana se suma participant en la realització d’un Mantell Històric Commemoratiu. Aquest obsequi a la Verge dels Desemparats està sent totalment teixit, confeccionat i brodat per artesans valencians.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*