La Mancomunitat de La Canal de Navarrés renova la seua aposta pel turisme sostenible i saludable millorant les seues senderes

Post també disponible en: Castellano

Aquesta actuació millora rutes emblemàtiques creant noves senderes que descobrir.

La Mancomunitat de la Canal de Navarrés posa en valor la seua riquesa mediambiental i etnogràfica millorant senderes, creant nous itineraris i actualitzant el seu equipament en huit localitats de la comarca. Aquesta actuació, que també millora les instal·lacions de rutes emblemàtiques, permetrà tant a residents com a turistes descobrir la rica biodiversitat i història de la regió gaudint de la seua naturalesa.

Aquesta actuació millora rutes emblemàtiques de La Canal de Navarrés, com la Ruta de les Tres Cascades d’Anna. Aquesta sendera, un de les més visitats de la Comunitat Valenciana, ha sigut actualitzat amb un nou clos i panells informatius perquè els seus visitants coneguen millor aquest espectacular paisatge amb total seguretat.

El Paratge Natural La Cabrentà d’Estubeny estrena una nova ruta botànica. Aquesta única selva mediterrània acull desenes de plantes endèmiques que ara qualsevol podrà conéixer gràcies a la nova senyalització. També s’ha creat una nova sendera en El Paratge del Salt, que connecta la cascada amb el seu espectacular mirador, perquè cap senderista es perda les increïbles vistes al riu Sellent. A Bicorp, una altra nova ruta permetrà pujar al Queixal de Bicorp des de l’àrea recreativa dels Càntirs.

Les rutes de senderisme de La Canal de Navarrés són una oportunitat no sols per a conéixer millor la seua naturalesa, sinó per a descobrir l’increïble patrimoni històric d’aquesta comarca. I així ho posa en valor la Mancomunitat de La Canal de Navarrés, senyalitzant a Bolbaite la sendera que va de la casa de Chichi Juan al corral de Bru. Aquesta ruta carregada d’història local recorre les antigues masies retent homenatge a la vida aïllada tradicional de la comarca. Un altre de les senderes que també ha sigut millorat és el que recorre els Tolls de Quesa i i les espectaculars pintures rupestres de l’Abric de Voro, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

A Navarrés també s’han millorat dues senderes: el que connecta la llegendària Peña Sansón amb l’Alt de la Creu i la ruta que va del llac de Playamonte a la Marjal, on ara visitants podran passejar per un nou camí al costat del riu. I a Millares, s’ha senyalitzat la sendera local de la Barraca de Tomás – Cinglas de Caves, una ruta imprescindible per a descobrir espectaculars paisatges com la Font de Dons o la Barraca de Tomás.

Amb aquesta actuació del Pla de Governança i Dinamització Turística, la Mancomunitat de la Canal de Navarrés reafirma el seu compromís amb el turisme sostenible, mediambiental i d’esport amb el suport financer d’entitats com Turisme Comunitat Valenciana o Turisme València. Gràcies a aquestes noves millores, veïns i turistes podran gaudir descobrint la riquesa paisatgística, mediambiental i històrica de La Canal de Navarrés.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*