La Mancomunitat La Canal de Navarrés presenta el seu projecte de visites multimèdia 360é

Post també disponible en: Castellano

El departament de Turisme de la Mancomunitat La Canal de Navarrés ha tornat a participar en una nova edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR), una de les principals cites del sector turístic a nivell mundial. La delegació, encapçalada per la presidenta de la Mancomunitat, Carolina Mas, va presentar en la fira el nou projecte de visites virtuals de la Canal Territori Turístic. Aquesta iniciativa permet explorar i submergir-se en els espectaculars paisatges i llocs d’interés dels huit municipis que conformen aquest destí a través d’imatges 360é, ja es pot visitar en el següent enllaç: https://ver.visitamultimedia.com/canal/.

La visita a la fira també va servir per a realitzar reunions professionals amb diverses empreses del sector turístic, amb l’objectiu de conéixer nous projectes de desenvolupament turístic que permeten posar en valor el ric patrimoni mediambiental, etnogràfic i històric de la comarca. En aquesta última edició de FITUR, els representants de turisme de la Mancomunitat també van assistir al lliurament del diploma que acredita a la Canal Territori Turístic com a nou destí adherit al Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins (SICTED). Aquest programa, desenvolupat per la Secretaria d’Estat de Turisme, reconeix el compromís de qualitat turística que defineix a la marca La Canal Territori Turístic.

De fet, la qualitat i la innovació ja formen part del segell de la destinació turística de la Canal. Gràcies a noves iniciatives turístiques com la de les visites virtuals, els turistes gaudeixen cada vegada millor de les espectaculars serres abundants de diversitat, les pintures rupestres declarades Patrimoni de la Humanitat o els increïbles paisatges de gorgos, cascades i llacs d’aigües cristal·lines que defineixen a la Canal Territori Turístic.
Les visites virtuals s’uneixen així a una llarga llista de projectes en funcionament per a assegurar el màxim gaudi del turista, com el nou portal web, les pantalles tàctils que funcionen com a aparadors interactius, el sistema de control d’aforaments o l’aplicació Inventrip, que incorpora la tecnologia per a facilitar al viatger o viatgera tota la informació sobre l’oferta turística de la Canal Territori Turístic. En efecte, aquestes iniciatives turístiques han permés a la Canal obtindre la màxima categoria de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana. 

Aquest reconeixement és el resultat dels tres anys d’intens desenvolupament del Pla de Governança i Dinamització Turística. Aquest conveni de col·laboració entre la Mancomunitat de la Canal de Navarrés, Turisme Comunitat i València Turisme ha suposat una gran inversió, impuls i foment dels rics i variats recursos turístics del destí, reconegut amb el Premi a la Innovació que van rebre l’estiu passat les Tourist Info d’Anna i Quesa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*