La plataforma “Utiel Requena Sostenible” reacciona a l’al·luvió de macroprojectes d’energies renovables planejats en el conjunt de la comarca”

Post també disponible en: Castellano

Requena va acollir la presentació pública de la plataforma ciutadana ‘Utiel-Requena Sostenible’

Van acudir a l’acte, entre altres, representants de la Denominació d’Origen Utiel-Requena, de la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi, de l’associació Territori Boval, de l’associació la Serratilla d’Utiel, dels ajuntaments de Requena, Camporrobles i Caudete de las Fuentes.
La plataforma va donar a conéixer quins són els seus fins, es va exposar breument el panorama de la comarca en relació a la implantació d’energies renovables i, finalment, va haver-hi un debat amb la participació activa dels assistents. Els portaveus de la plataforma ‘Utiel-Requena Sostenible’ van explicar que “es tracta d’un col·lectiu creat com a reacció a l’al·luvió de macroprojectes d’energies renovables planejats en el conjunt de la comarca”. Van comentar que, durant mesos, “s’ha assistit a la Comunitat Valenciana i en la resta d’Espanya a la mobilització de pobles i comarques senceres enfront de sobredimensionats projectes de renovables, amb notícies que apareixien pràcticament tots els dies en els mitjans de comunicació”.
“Renovables sí, però no així” ha sigut el lema més repetit aquests mesos. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*