La Policia Local de Benaguasil suma dos nous agents

Post també disponible en: Castellano

El cos de la Policia Local de Benaguasil ha incorporat dos efectius més a la seva plantilla. Els agents han començat aquesta setmana a treballar i tant l’alcalde, Ximo Segarra, com el regidor de Policia, Rubén Araque i l’inspector de Policia Local, Alberto Sabater, els han rebut a l’Ajuntament i els han donat la benvinguda a el cos.

Els dos nous policies desenvoluparan tasques de vigilància i ordenació de l’trànsit, així com d’ajuda a la ciutadania, el que millorarà el servei que el cos desenvolupa al municipi. També la seua incorporació permetrà reforçar les tasques de vigilància rural.

El regidor de l’àrea, Rubén Araque, ha apuntat que amb aquestes incorporacions “es reforça el servei que presta la Policia Local de Benaguasil a la ciutadania les 24 hores tots els dies de l’any, fet que suposa més capacitat d’actuació davant una acció policial i més seguretat en l’exercici de les seues atribucions “.

Araque ha posat en valor la professionalitat i entrega de el cos de policia local, sobretot en aquests mesos de pandèmia en què “han demostrat el seu acompliment i eficàcia per vetllar pel benestar de la població”.

Amb aquestes dues noves incorporacions la plantilla de la Policia Local de Benaguasil compta amb 19 agents.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*