La ràdio municipal de Bunyol conclou el seu cicle d’entrevistes amb motiu del 40 aniversari de l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana

Post també disponible en: Castellano

Diverses personalitats polítiques i sindicals han visitat el plató de televisió de Ràdio Bunyol TV per a xarrar sobre el 40 aniversari de l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana durant aquest mes. 

En els últims dies el plató de televisió de Ràdio Bunyol TV ha rebut diverses personalitats polítiques i sindicals per a tractar el 40 aniversari de l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana.

Aquest cicle d’entrevistes va arrancar amb l’expresident de la Generalitat Valenciana Joan Lerma; la sindicalista i professora Beatriu Cardona, per Intersindical Valenciana; la política valenciana de Compromís, Àgueda Micó; i el nomenat Comissionat per la Generalitat per a tractar i debatre aquest Estatut, Joan Sifre, de CCOO.

Diversos punts de vista, anècdotes, realitat, actualitat… tot el relacionat amb aquell estatut i les seues actualitzacions des de llavors són alguns dels aspectes que es tracten en les entrevistes, que poden veure’s en el canal de Youtube de Ràdio Bunyol. Aquests són els enllaços:

https://youtu.be/h_h5ff08ins

https://youtu.be/w1zvqqajlny

https://youtu.be/p0w-zzgidvi

https://youtu.be/b0bltdbasbe

Manuel Sierra, regidor de Mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Bunyol, posa en valor el treball que des de la ràdio municipal s’està fent en pro de la cultura valenciana per al coneixement de tots els veïns de la localitat en aquesta legislatura. Treball culminat amb aquest cicle d’entrevistes en el qual el públic podia ser present. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*