La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Cortes de Pallàs anuncia la suspensió de les Festes Patronals

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Post també disponible en: Castellano

Per mitjà d’un comunicat l’Ajuntament de Cortes de Pallàs, David Gras Arlandis, regidor d’Hisenda, Festes, Joventut i Esport ha informat el municipi de la suspensió de les festes de la localitat i de les aldees amb estes paraules:

Davant l’extraordinària situació que estem vivint actualment per la COVID-19, L’Ajuntament de Cortes de Pallás, amb enorme tristesa, ha decidit la suspensió de les Festes Patronals que tradicionalment es realitzen des de finals de juliol fins a principis de setembre a cadascun els nuclis del nostre municipi.

Aquesta decisió s’ha pres de forma unànime per tot l’equip de govern, analitzant els possibles escenaris i la dificultat existent per a la seua realització. Per a això, s’ha exercit una posició de responsabilitat i prudència, per tal d’evitar els riscos que la realització d’aquestes festes podria comportar, sent major en el nostre municipi al tindre una gran població de gent gran, als quals tenim l’obligació i satisfacció de protegir i tenir cura, ja que són els més vulnerables d’aquesta crisi.

No obstant això, deixem la porta oberta a la possibilitat de realitzar algun acte, avaluant l’evolució d’aquesta crisi, sempre que no hi haja risc per a la seua realització.

Les Festes Patronals són una part clau en el moviment social del nostre municipi. En l’època festiva es multiplica la població en tots els nuclis de Cortes de Pallars, són dies de retrobament, d’unió, de desconnexió de la rutina, de gaudi, dies en què es minimitzen els problemes i en els que la nostra casa són les carrers del nostre poble. Per tot això, ha estat una decisió molt complicada i dura per a tothom.

Finalment, agrair la comprensió d’aquesta trista decisió. La regidoria de Festes i les diferents Comissions de Festes seguiran treballant per mantenir les tradicionals Festes Patronals i diferents esdeveniments que sorgixen al llarg de l’any, per tal de poder reprendre el calendari festiu com més aviat millor

Molt ànim a tots! “

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*