La regidoria de Joventut convoca el concurs de el logotip de Joventut Utiel

Post també disponible en: Castellano

El logotip es convertirà en el senyal d’identitat dels joves del municipi. El premi de l’concurs està dotat amb 150 euros

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Utiel acaba de publicar les bases de el Concurs per a la creació del seu logotip identificatiu en la qual se sol·licita la implicació dels joves del municipi.

L’objectiu és fomentar i promoure la participació dels més joves involucrant en la creació d’un logotip identificatiu per al nou Centre Juvenil que actualment es troba en fase de construcció.

Aquest logotip servirà com a senyal d’identitat d’aquest col·lectiu i donarà a conèixer l’obertura de l’esperat centre juvenil que es convertirà en el punt de trobada per al desenvolupament d’activitats formatives i d’oci dels joves d’Utiel.

Requisits de participació

En el concurs poden participar de forma individual els joves empadronats a Utiel i pedanies entre 12 i 25 anys.

La tècnica per utilitzar en el disseny de l’logotip serà lliure, tenint en compte que ha de ser apta per a reproduir-se en qualsevol suport o material.

Les obres es presentaran exclusivament en format digital JPEG o PNG (200 x 200 píxels) ja que l’opció de format imprès no és viable durant aquest període d’estat d’alarma.

Els joves participants també han d’adjuntar els annexos corresponents amb informació descriptiva de la feina presentat.

Criteris de valoració i premi

Entre les obres presentades a concurs, el jurat de l’departament seleccionarà els tres treballs que destaquen per la seua originalitat, creativitat artística i representació dels joves d’Utiel.

Posteriorment els tres logotips seleccionats pel jurat es sotmetran a votació popular a través del recent estrenat perfil d’Instagram juventud_Utiel. El premi de l’concurs està dotat amb 150 euros.

Presentació d’obres

Els treballs i la documentació s’hauran d’enviar per correu electrònic a juventud@utiel.es i el termini de lliurament fins a 15 dies després d’aixecar l’estat d’alarma.

Les bases completes es poden consultar al web municipal www.utiel.es

Per ampliar informació o consultar dubtes, els interessats / des poden contactar amb les tècniques de joventut d’Utiel al 637.838.346 (de 9 a 14 hores) o via mail a juventud@utiel.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*